1. Gratis vooronderzoek
  2. Beste service
  3. Altijd de hoogste kwaliteit

ESET Antivirus 1 app. 2 jaar licentie

Artikelcode: 457
  1. Vakkundig en professioneel
  2. Beste service
  3. Altijd de hoogste kwaliteit
€ 59,99 (incl. btw)

ESET ENDPOINT PROTECTION

Gebundelde multiplatform beveiliging, inclusief firewall, antispam en webfiltering: ESET Endpoint Protection Advanced

Beveilig uw bedrijfsnetwerk met ESET Endpoint Protection Advanced. Deze zakelijke bundel biedt bovenop de standaardbeveiliging een krachtige web control, two-way firewall en een antispamfilter.

Houdt uw bedrijfsnetwerk schoon en bescherm uw computers, mobiele apparaten en servers tegen de nieuwste bedreigingen. ESET Endpoint Protection Advanced biedt essentiële meerlaagse cross-platform beveiliging voor het bedrijfsnetwerk, zonder het systeem zwaar te belasten. Bovenop de standaardbeveiliging bevat deze zakelijke bundel Endpoint Security met een krachtige, ingebouwde web control, two-way firewall met Network Attack Protection en een antispamfilter om uw bedrijfsnetwerk en mobiele medewerkers nog beter te beschermen. Via de ESET Remote Administrator zijn de producten gemakkelijk te beheren vanuit één centrale beheerconsole.

Je kunt de computer bij ons langsbrengen en installeren de juiste versie virusscanner in overleg. De installatie van de virusscanner duurt 1 uur. Wij stellen de virusscanner optimaal in en testen de werking ervan. Wij werken zeer vakkundig en wij gaan zeer discreet om met je gegevens. 

De prijs voor het installeren is 29,00 euro daar komt de licentie nog bij.

Bedankt en tot snel in onze winkel!