1. Gratis vooronderzoek
  2. Beste service
  3. Altijd de hoogste kwaliteit

Virusscan op PC of Mac

Artikelcode: 474
  1. Vakkundig en professioneel
  2. Beste service
  3. Altijd de hoogste kwaliteit
€ 29,00 (incl. btw)

Wij krijgen steeds meer telefoontjes van onze klanten dat hun computer besmet is met een zogenaamd ‘bitlocker virus.’ Als je nog niet te maken heeft gehad met een dergelijk virus dan is de kans groot dat je bij jezelf denkt dat dit u nooit zal overkomen ‘want ik ben niet zo dat ik dergelijke mails open.’ Toch kan het ons allemaal gebeuren want de binnenkomende mails waar deze virussen in verstopt zitten zien er heden ten dage zeer professioneel uit en zijn bijna niet meer te onderscheiden van mails van de partij uit wiens naam de internetcriminelen het versturen.

Wanneer u te maken heeft met bijvoorbeeld een bitlocker virus dan heeft u wel een serieus probleem. Vooral ook op zakelijk gebied kan het een catastrofe betekenen. Alle bestanden op de computer worden na het openen van zo’n mail / link versleuteld zodat u deze zelf niet meer kunt openen. De groepering die achter dit virus zit zal dan een melding op uw scherm tonen waarin staat dat u een bepaald bedrag moet overmaken naar een rekeningnummer en daarna zullen alle bestanden weer vrijgegeven worden. Er zijn legio voorbeelden dat dit inderdaad gebeurt maar er zijn ook legio voorbeelden dat de bestanden nooit meer vrijgegeven zullen worden.

Daarom is het zo belangrijk om een goede betaalde virusscanner te gebruiken om dit te voorkomen. Wij kunnen voor een virusscanner van ESET installeren of een virusscanner van je eigen keuze. Dit is alleen de installatie en nog niet de licentie. Deze kan apart worden aangeschaft.

Je kunt de computer bij ons langsbrengen en installeren de juiste versie virusscanner in overleg. De installatie van de virusscanner duurt 1 uur. Wij stellen de virusscanner optimaal in en testen de werking ervan. Wij werken zeer vakkundig en wij gaan zeer discreet om met je gegevens. 

Bedankt en tot snel in onze winkel!